Pieker stop

Schrijf al je piekergedachtes eens op! Dat werkt echt (voor mij dan). Bewaar ze in een boekje of iets zodat je niet langer hoeft door te piekeren over bijvoorbeeld dat je bang bent het te vergeten. Je kunt het NU op dit moment (vaak wanneer je ’s nachts in bed wakker ligt haha) waarschijnlijk nog niet veranderen, maar je hebt het opgeschreven voor morgen dus zeg ik slapen maar! En morgen met een frisse blik er weer tegenaan.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)