Op vakantie

Wat mag er in jouw koffer absoluut niet ontbreken???
Bij mij hoe cliché ook: oplader + telefoon haha! Ik schrijf meestal snel strip ideeën op in mijn telefoon als ik iets zie of meemaak. Verder als ik bijvoorbeeld niet kan slapen lees ik graag wat op dat ding voor het slapen gaan.

Anyway, ik ben dus eventjes weg! Tot snel weer!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

4 reacties

    • Heb zeker genoten dank je wel 😉 Even weg van alle dagelijkse stress en sleur. Aan de andere kant geeft een vakantie mij ook weer stress vanwege dat je dan uit je veilige thuisplekje moet vertrekken haha, het is altijd weer dubbel. Maar dit keer heeft het me heel goed gedaan! Liefs!

    • Het vakantie gevoel was zeker geslaagd haha. Nu ik weer thuis ben is het zeer moeilijk om dan weer in je gewone ritme te komen. (slaap, eten, bezigheid, etc.) Vakantie had wat dat betreft nog wel even langer mogen duren hihi.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)