Fibromyalgie

Fibromyalgie… Vaak wordt de diagnose mede gesteld op basis van uitsluitsel. Bij mij werd er al snel gekeken naar het traumatisch verleden en zo werd er fibromyalgie geconcludeerd. Mijn reumatoloog stond niet te wachten op eigen inbreng, ik mocht alleen zijn vragen beantwoorden met ja of nee. Dat was jammer (en achteraf frustrerend), want daardoor waren sommige noodzakelijke dingen eigenlijk nooit benoemd. Eigenlijk heb ik nooit zo achter de diagnose gestaan en daardoor voelt het extra frustrerend.

Want als de buitenwereld Fibromyalgie maar moeilijk erkent, kan ik het zelf soms ook maar nauwelijks accepteren en schaam ik me er zelfs een beetje voor… (“Komt die zeur weer” ~dus ik zeg maar niks) Weinig mensen weten dat ik zoveel pijn heb. Het voelt zwak.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)