(no) wasted time

(not) wasted time comic
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap and hold the image to change the image)

Ik wil iedereen bedanken (je weet wel wie) die me helpen met meezoeken, meedenken en tips geven. Helaas heb ik weer te horen gekregen dat behandelplekken (centrums) niemand meer aannemen, vanwege te lange wachtlijsten. Dus je kunt geeneens meer op een wachtlijst staan. Om moedeloos van te worden. Hoop verliezen.
I want to thank everyone (you know who) who help me with searching, thinking along and giving tips. Unfortunately, I have been told again that treatment centers (treatment of DID) are no longer accepting anyone because of too long waiting lists. So you can’t even be on a waiting list anymore. To get discouraged. Losing hope.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)