FOMO achtergrond telefoon

FOMO achtergrond telefoon
Voorwaarden download:
Enkel voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. Zie FAQ voor meer info. Let op: het auteursrecht is hier van toepassing. Schending daarvan is strafbaar. Dat wil zeggen; hergebruik zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan. Alle afbeeldingen en teksten mogen niet bewerkt of gebruikt worden. In het kort, met het downloaden ga je ermee akkoord dat je: - mijn werk niet bewerkt, - mijn werk niet kopieert, - mijn werk niet verspreidt d.m.v. persoonlijk / bedrijven website, blog en social media, - mijn werk niet (her)gebruikt voor welke doeleinde dan ook. (scriptie, werkstuk, presentatie etc.) ᐅ Mijn werk mag niet worden gedeeld als het bericht een promotie, verkoop, cursus, training of soortgelijke commerciële, zakelijke advertenties aankondigt. ᐅ Mijn werk mag niet worden gedeeld als het bericht politieke propaganda, partnerschap of goedkeuring van mij impliceert. ᐅ Er mag geen geld aan verdiend worden met mijn werk. ᐅ Mijn werk mag niet worden gebruikt voor doeleinden anders dan waar ik ze initieel voor bedoeld heb. ᐅ Mijn werk mag niet (opnieuw) geüpload worden naar je website / blog, commerciële, zakelijke of bedrijfspagina.

Vanuit de strip "FOMO" 20-4-2021 een coole screensaver/achtergrond voor je telefoon! 🙂 (1080x1920)

  • Versie FOMO screensaver / achtergrond telefoon
  • Downloaden 0
  • Bestandsgrootte 885 KB
  • Aantal bestanden 1
  • Datum plaatsing 5 mei 2021
  • Laatst geüpdatet 15 mei 2021

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)