Het leven van een angsthaasje

Een kleine bundel met stripjes over het leven van een angsthaasje. Lees ‘m hieronder! (scroll)
Wil je me laten weten wat je ervan vindt? ♡

 

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

5 reacties

  1. Geweldig hoe je de emotie op papier hebt gekregen… ik voel je. erg gaaf gedaan Sandra. Deze kan ook aan andere uitleggen wat n gevecht het kan zijn te moeten omgaan met angst (angststoornissen). Thanxxx

  2. Niet zo heel veel woorden behalve: prachtig!!!
    Heel herkenbaar, heel mooie weergave. Naast de strijd ook een boodschap van moed, van hoop, van doorzetting. Dank u voor je mooie en duidelijke weergave.
    Ik geloof echt dat dit een inzicht kan geven aan de vele mensen die geen idee hebben hoe het is om met deze angst en tweestrijd om te moeten gaan.
    Dank u

  3. Lief angsthaasje! Een geweldige strip heb je weer gemaakt.Wat zit er toch veel in je, en wat heb je een geweldige visuele kwaliteiten om het zo weer te geven! Ik ben er zeer van onder de indruk. Aleen de titelpagina al, heel erg sterk!! En dan de laatste: het komt helemaal goed met het angsthaasje! Als er ook maar niet van die nare voeten komen! Fantastisch. Ik hoop dat dit je toekomst zal zijn! Je raakt mij diep! Dank je wel, Veel liefs van mij

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)