Got through

got through another day - illustration How y’all have been?🍀 Trying to take this step by step, day by day. We’ll get through this💚

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. HA San, mooie tekening weer. Zwevend kom je de dagen door. Ik hoop dat het met jullie goed gaat. Het is ook wel enigszins fascinerend vind ik om te zien hoe het geheel vast loopt op dit moment. Nooit gedacht dat het kon. Zelf heb ik er nauwelijks last van, omdat ik altijd al thuis werk en niet zo sociaal ben.Maar voor anderen begrijp ik wel dat het allemaal heel moeilijk is. Jij hebt natuurlijk ook werk dat je gewoon thuis kunt doen, toch? Ik hoop dat je het vol kunt houden en dat het kan resulteren in veel mooi werk. Ik ben wel enigszins aangetrokken door beelden van een wereld zonder mensen. Ik had er graag foto’s van gemaakt, maar ik ben net herstellende van een behoorlijke verkoudheid (nee geen covid 19 hoor) Dus blijf ik nog lekker even binnen.
  Take care, probeer extra te genieten van je vriend en je kat, Dat kan een positief effect hebben denk ik.
  Tot later,
  Jann

  • Hoi Jann, dank je wel! Herken wat je zegt; het goede aan een sociaal leven als het mijne is dat je niet eens merkt dat je in quarantaine bent 😀 Maar ben wel erg gevoelig voor alle veranderingen, angstig voor mensen (en wat zij zouden doen). Regioberichten van mensen die opzettelijk in andermans gezicht hoesten/tuffen, het gehamster, het opgejaagde gespannen sfeertje… Boodschappen doen is nu gecombineerd met een week bijkomen van paniekaanvallen. Online is onmogelijk, alle bezorgmomenten zijn steeds vol. Take care, en beterschap xx

 2. Dank je Sandra,
  Wat lijken we soms toch op elkaar~! Ook ik ben vooral bang voor wat mensen als ze in paniek raken gaan doen. Bijvoorbeeld dat hamsteren, compleet belachelijk vind ik. En wat als het nog langer duurt en er opstandig gedrag uitbreekt. Maar ik hou mij dan maar vast aan het idee dat het natuurlijk niet zo hoeft te zijn! Dat online boodschappen doen dat is me wat! Ik deed dat altijd via Picnic maar dat werkt nu inderdaad niet. Ze geven om 9:00 een nieuw bezorgmoment, maar om 9:02 zijn alle mogelijkheden al weer weg! De laatste keer toch maar weer mijn toevlucht gezocht bij Albert Hein (ja ik weet het eigenlijk vreselijk) Die hebben een iets slimmer systeem, omdat er af en toe opeens een moment vrijkomt dat eerder was bezet, als je daar meteen op inspringt heb je anderhalf uur de tijd om boodschappen te doen. Als Picnic het beter voor elkaar krijgt ga ik wel weer terug!
  Ik laat mij niet zien nu in winkels. Maar ik ben wel een echte internet liefhebber!
  Ik probeer het allemaal een beetje langs mij heen te laten gaan. Als ik hier zo rustig thuis zit (Albert Hein heeft vanmorgen juist weer boodschappen gebracht. dan Voel ik mij wel in control!
  Als internet op een ofandere manier eruit zou gaan dan zou ik wel een giga probleem hebben, maar zo ver is het nog niet!
  Pas op, take care, ik wil nog heel lang van al je geweldige tekeningen genieten!!!
  Liefs van mij

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)