Eindejaar realisatie

Deze comic heb ik even in een galerij geplaatst omdat comic panel 1 & 2 eigenlijk al voldoende zijn (voor de ha ha ha maybe I can relate, whatever), maar comic panel 4 kan misschien triggerend zijn voor mensen met bijvoorbeeld zware depressie. Dus is de keuze aan jou om het te lezen of niet. Er zit een waarschuwing tussen. (comic panel 3) De 4e panel is meer een mini update over ons. Je kunt het op pauze zetten en zo in je eigen tijd lezen, het is irritant dat ie weer automatisch op play staat, die instelling had ik eerst niet. Maar dat fix ik nog wel een keer. Ik moet nu eerst boodschappen doen en dan nog even hard aan de slag aan de volgende comic. (Als ik het haal, het zal waarschijnlijk alleen tekst zijn helaas…)

Is dit herkenbaar voor je? Wil/ga jij terugblikken op het oude jaar, of kijk je liever uit naar het nieuwe jaar? Laat het me weten in de reacties! Ik ben benieuwd.💖

Liefs, dikke knuffel!🫂💖🌟

(For English: scroll to 5/8)

Deze slideshow vereist JavaScript.

(translate this text? check below (at the bottom) on the website for translation.)

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)