Voorstellen

profielfotoHé hoi! Leuk dat je de site SanDraws bezoekt!

En toen ben je hier beland om meer te lezen over SanDraws zelf. Ojee, ik worstel vreselijk met het “voorstellen” gedeelte. Wel meerdere (dappere) pogingen gedaan met schrijfsels, maar iedere keer wordt er wel iets aangepast, veranderd, stukjes weggehaald, tot nu alles weg. Het filmpje hieronder laat eigenlijk precies zien hoe die strijd van binnen gaat haha.

Even de rust en tijd vinden om weer opnieuw woorden te vinden voor dit. Komt wel weer!❤

Anyhow, mijn naam is Sandra en af en toe mag er eens getekend worden. 😉 (En soms niet.) Rust is belangrijk. Eigen tempo, het komt wel. 🙂 Tekenen is voor mij ook wel een manier van vertaalslag. Om te kunnen uiten, om gevoelens, gedachten en ervaringen te delen, om herkenning te vinden en om op mijn manier wat openheid te creëren rondom bepaalde onderwerpen.

Ik hoop dat je herkenning kunt vinden in mijn (strip)tekeningen. Dat ik je ermee kan helpen, inspireren, kan laten lachen, kan laten nadenken over dingen en je het gevoel mag geven dat je niet alleen bent. Voel je vrij om een reactie achter te laten. Ook kun je je voor de site abonneren als je direct op de hoogte wilt blijven van de nieuwste berichten en je (strip)tekeningen in je inbox wilt ontvangen! Je kunt je altijd weer uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Groetjes xx San

 
This explains well:
introduce yourself - comic

I’ve updated the “meet the artist” thingy. (Click here for the old one)

meet the artist

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

  1. Hi lieverd! Wat tof. Ik zag je website in je Whatsapp status en besloot meteen even een kijkje te nemen. Wat ben je toch creatief. Ik ga even rustig rond kijken.

    Liefs,
    Ilse

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)