Oud en nieuw stress

oud_en_nieuw_stress_NL comic

Het spijt me heel erg dat ik deze slechte comic upload. En heel veel excuses voor mijn buitenlandse volgers dat ik geen tijd meer heb om de comic te vertalen. Er was zelfs geen tijd meer om te tekenen, dus heb ik oude karakters gebruikt. De tekst nam al z’n tijd in beslag (daaaaagen lang!!😭). Ook al had ik het vorige week geschreven, het was enorm lang (en nu nog🤣) Ik denk (of weet wel zeker) dat er veel spelfouten in de comic (en ook in deze tekst) zullen staan, want ja, ik heb geen tijd meer… Geen tijd meer om te checken, wat ik normaal duizend keer grondig doe voor ik iets upload.

Maar ik moest en zou deze comic voor het eindjaar afmaken. (ja weer te streng voor jezelf zijn en de lat te hoog leggen.) Maar dit keer niet te streng, ik accepteer nu maar dat het alleen in het Nederlands is met hergebruikte tekeningen. So be it. We gaan voor zelfliefde en zelfcompassie dit jaar. Minder strengheid, meer mildheid. Toch? Team 💛🌟!! Reageer met 💛 als je ook kiest voor meer (innerlijke)rust, groei en zelfliefde. Dikke knuffel!!

English:
I am so very sorry for uploading this bad comic. And many apologies to my foreign followers because I no longer have time to translate this comic. There wasn’t even time to draw, so I used old characters. The text took up all of its time. (for dayyyys!!😭) Even though I wrote it last week, it was very long (and still is now🤣) And I’m sure, there will be a lot of spelling mistakes in this text, because yeah, I’m out of time…

But I had to and would finish this comic before the end of the year. (yes being too hard on yourself again and setting the bar too high.) But not too hard this time, I just accept that it is only in Dutch with reused drawings (for now). So be it. We are going for self love and self compassion this year. Less strictness, more kindness. Right? Team 💛🌟!! Comment with 💛 if you also choose for more (inner)peace, growth and self love. Big hug!!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)