It’s okay

its okay

Honor how far you have come this year without jugdment. You are enough!
Every small step is a victory.
Small step is worth a victory and big applause. Whether it’s getting up, brushing your teeth, etc. Small steps are big!!!


Besef hoe ver je dit jaar bent gekomen zonder oordeel. Jij bent genoeg!
Ieder klein stapje is een overwinning.
Kleine stap is een overwinning en een groot applaus waard. Of het nu gaat om opstaan, tanden poetsen, etc. Kleine stappen zijn groots!!!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. Ha Sandra,
  Je bent een lieverd!
  Er is weer een jaar voorbij, komend jaar ga ik je, denk ik, vaker schrijven.
  Voor nu veel liefs en natuurlijk ook voor je vriendje, en al je dierenvriendjes!
  Take care,

  Jan

 2. Hi Sandra,
  Ik ben zooo blij dat je weer terug bent! Ik heb al je geweldige gevoelige lieve comics erg gemist. Ik hoop dat je er nu weer tegen kunt en dat het beter met je zal gaan!!

  Tot gauw!
  Jan

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)