Therapy Tuesday

Therapy Tuesday
Uhm… Ja. Therapie dinsdag it is. Nou ja, de 2e intake sessie. Tweede ronde, nieuwe kansen hoop ik. Ik hoop zo dat ik het niet verpest, dat ik niet te zwaar voor haar zal zijn, ook wel: “Te CoMpLeX, sOrRy.” Wil je met me mee hopen en duimen? Een kaarsje branden, wat dan ook? 🍀 Elk geluk kan ik nu echt wel gebruiken!🌟💜

English:
Um… yeah. Therapy Tuesday it is. Well, actually it’s the 2nd intake session. Second round, new opportunities I hope. I also hope that I don’t screw up, that I won’t be too complicated or heavy on her, aka: “ToO CoMpLeX, SoRrY.” Do you want to hope and keep your fingers crossed with me? Burn a candle, whatever?🍀 I could really use any luck right now!🌟💜

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)