Meet the artist?

*Filmpjes gaan voortaan via Facebook om een trage website te voorkomen.

Ik wil ook zo’n #meettheartist tekening doen, maar heb flinke discussies met ’t mezelf voorstellen. Ahh well let’s give it a try!❤

Nooit helemaal tevreden over m’n eigen #meettheartist en #voorstellen berichtjes (omdat het van binnen nogal veranderlijk kan zijn) maar ik probeer mild(er) te zijn en ze te laten staan en maar zo te denken: #momentopnames 😀

meet the artist - illustatie

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Echt geweldig dit! Een klassieker!
    ……..Nee, nee dat doen we niet! Ha ha ha, ik moest lachen vanwege de herkenning.
    Superleuk, en, zoals ik al aangaf, heel herkenbaar. Dat komt er van als je altijd overal over nadenkt!!!
    Maar als volger, maak ik iedere keer als ik een tekening van jouw hand zie, weer een ‘meet the artist’ mee! Zie ik weer een stukje van je persoonlijkheid! En tot nu toe bevalt dat hartstikke goed!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)