Het pad der mislukking

Wat als je nooit hebt geweten wat je wilde gaan worden, wat je wilde gaan doen? Wat als de wegen die je hebt bewandeld mislukte, je geen nieuwe wegen durft in te slaan uit angst voor nieuwe mislukkelingen? Wat als ik nooit een droom, doel of toekomstperspectief zal krijgen? Vragen, vragen, vragen.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)