NEE

Waarom is nee zeggen vaak zo moeilijk? Nou ja, minder moeilijk tegen de kantine juffrouw dan tegen de mensen die dicht bij je staan. Bang dat de ander boos wordt, bang dat er conflicten ontstaan, bang zijn dat als je weigert je je schuldig voelt, bang zijn dat anderen negatief over je gaan denken of dat je de ander kwetst of teleurstelt? Wat kan één woordje veel doen eigenlijk hè?

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)