Good days, bad days

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

    • Hoi lieve Yvonne,

      Dank je voor je berichtje! Hier gaat het wel okay, en met jou? Nog flink druk aan het klussen in je vakantie tijdens het (te) hete weer? Ik kan niet anders zijn dan een bezweten bank aardappel bij dit soort dagen. Doing nothing!

      Succes nog! Liefs xxx

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)