Mensen om me heen

Ik kan het allemaal prima aan.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

5 reacties

  1. Erg herkenbaar hier…. 🙁 en als je eindelijk de sokken hebt gevonden, dan moet ik nog op zoek naar mijn tas, en de sleutels, schoenen, waar staan mijn schoenen…. zit mijn portemonnee wel in mijn tas, nee?… verdomme… portemonnee zoeken… Niks is vanzelfsprekend, en een hoofd wat niet wil meewerken. En wat zijn we dan trots op onszelf :'( ….nope….

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)