Complimentje!

1 maart was het Nationale complimentendag. Voor sommige mensen is het vaak wat lastiger om een complimentje te ontvangen dan om ze uit te delen. Hoe ga jij om met het ontvangen van een compliment? Vind je het makkelijker om ze te geven dan ze te ontvangen of juist andersom? Mijn reactie is zoals de strip hihi en zeg ik maar snel “dank je wel”. (Als dat nog lukt door het blozen…)

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

6 reacties

    • Haha ja ze geven vind ik ook makkelijker! Het is leuk om iemand een complimentje te geven en te zien hoe iemand dan opfleurt. Zo zou je het dan ook bij jezelf kunnen zien als iemand jou een complimentje geeft. Ik denk dat ze het wel menen, anders zouden ze het niet zeggen. XXX

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)