Heel erg bedankt!

Ik wil al mijn volgers en lezers ontzettend bedanken voor al hun steun en hun herkenning! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor jullie berichtjes, likes en waardering! Dit doet me zo ontzettend goed! Ook voel ik me super vereerd dat ik ben gevraagd om mee te mogen doen met de nieuwsbrief van de Stichting Zebra Voorlichting. Zij zijn een stichting die zich inzetten voor het doorbreken van de taboes en stigma’s op zelfbeschadiging. Check hun website of Facebook als je dat wilt 🙂

Dit wordt alweer het 159e bericht op de site! Nou op naar de volgende paar honderd *hopelijk herkenbare* strips haha! Nogmaals bedankt allemaal dat jullie mij willen volgen en ik hoop dat jullie nog lang steun/herkenning zullen vinden in de stripjes!

Liefs, Sandra

PS: ondertussen heeft het bericht al 2,3K mensen bereikt!! 😀 Wouw! Zo ontzettend bedankt allemaal!!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)