Self Injury Awareness Day (SIAD)

Vandaag is het Self Injury Awareness Day. Op 1 maart worden er op drie plekken in Nederland lotgenotenbijeenkomsten gehouden om samen stil te staan bij deze dag.

SIAD is een dag waarop we stilte doorbreken en aandacht vragen voor zelfbeschadiging en de onderliggende problematiek ervan. Wil je hier meer over weten ga dan naar Zebra Voorlichting of volg ze via hun social media kanalen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)