Afscheid nemen


De laatste tijd was ik druk bezig geweest met iets te maken voor de mensen waar ik afscheid van nam. Ik heb boekjes gemaakt speciaal voor de therapiegroep met een paar stripjes erin over hoe ik de afgelopen tijd mijn afscheid heb beleefd en hoe ik hiermee om ben gegaan. De boekjes zijn niet te koop, want ik heb dit enkel en alleen voor de groep gemaakt. Maar ik wil best na verloop van tijd de stripjes met jullie gaan delen als daar behoefte naar is? Misschien dat er mensen zijn die er iets aan kunnen hebben, zich in zullen herkennen, of voor wie ook met afscheid te maken heeft (gehad). Internet staat er vol mee; blogs, tips en adviezen over hoe je afscheid neemt van een ander voor als een ander weggaat, maar hoe neem je zelf afscheid als jij weggaat?! Juist. Hard to find.

Video van het in elkaar zetten van een boekje:

https://www.instagram.com/p/BiMwNKYl5u5/

De kaart hieronder heb ik gemaakt voor een therapeut:

Hieronder zie je (in twee delen) hoe ik het kaartje digitaal heb getekend:
Klik in het venster naar rechts voor het tweede deel of klik erop om naar het Instagram bericht te gaan.

https://www.instagram.com/p/Bho9kCRlEHk/

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)