Nieuwe AVG aargh wet


Kleine dingen die bij mij de boel al kunnen ontregelen: afgelopen donderdag (24 mei) om 23:30 uur richting bedje toe keek ik nog wat saai (veilig) nieuws op de telefoon en las ineens over een nieuwe cookie/privacy wet dat op 25 mei in gaat. *SCHRIKT* 25 mei? Maar dat is morg… Over een half uur. *SCHRIKT NOG MEER* Hoge boetes? Verwerkersovereenkomsten? Uhhh watte? Maar ik heb slechts een site waar ik mijn eigen persoonlijke tekeningen online plaats. Ben ik dit dan verplicht? JA. Oké PANIEK. Dus heb ik tot en met gisteren 19:30 uur als een gek nog even dingen ingelezen en uitgevogeld. Slaap overgeslagen want door de onrust kon ik niet meer slapen. En tja, het moest natuurlijk ook meteen gebeuren want het moest 25 mei op orde zijn volgens de wet. Dus sorry voor de vervelende cookie melding. Dit ben ik helaas verplicht. Ook de privacyverklaring. Die kun je hier lezen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)