Waar ligt het

Soms heb je iets in je hoofd “Dit wil ik gaan doen!” maar kun je datgene ineens niet meer vinden. Terwijl ik toch zeker weet dat ik het laatst nog in m’n handen heb gehad! Waarschijnlijk ergens neergelegd zodat ik het niet kwijtraak…. En vervolgens raak ik het kwijt. Het kan echt m’n dag vergallen, plannen in de war schoppen en vooral boos zijn op jezelf. Helemaal als het bijvoorbeeld om kleding gaat dat verdwijnt en nooit meer terug kan vinden. Het frustreert me echt enorm en de zelfhaat machine gaat in volle toeren.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Zo gaaf en zo herkenbaar zijn je strips, eigenlijk zou iedere (GGZ) instelling boekjes/ strips in huis moeten hebben voor herkenning. Zodat mensen dingen beter kunnen gaan begrijpen. Zowel zichzelf als de ander. (Zowel Cliënt als hulpverlener). Het is zoveel pakkender, leuker, cooler dan een saai uitgeschreven boek. Ik vind het echt top wat je maakt, maar dat wist je al 😉
    Gaaf om je te leren kennen. En vind je werk zeker heel erg mooi! Misschien ooit gedacht aan visite kaartjes met je website erop? Zit ik opeens aan te denken.. Leuk voor o.a. in de wachtkamers,
    Voor mensen die zich lopen op te vreten voor een afspraak en dan opeens jou leuke en of herkenbare stripjes zien.. Of mogelijk een aanknoping zien door je strips om het gesprek aan te gaan.

    Liefs xx

    • Wouw wat een lief vet groot compliment! ❤ Dank je wel!! Ik vind het ook onwijs gaaf om jou te mogen leren kennen. Ik vind jouw tekeningen ook top en super mooi! Wat een gave ideeën heb je! Ik denk alleen niet dat ik het lef heb (durf) om zomaar mezelf te promoten hahaha. (erg onzeker / selfdoubt) Maar dit soort dingen doet me erg goed om te lezen en boost mijn (zelf)vertrouwen! Dank je wel hiervoor! ❤❤❤

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)