Slecht teken

Is er niemand die de liedjes even van te voren checkt? Of deden ze het erom :-p

Meer mensen die sommige dingen plots als (goede / slechte) tekens zien?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Lieve Sandra, een bekend fenomeen wat je zo mooi vormgegeven de wereld instuurt!
    Geweldig ik heb van je tekeningen genoten, ik hoop niet dat het voor jou echt heel eng was!!
    Vriendelijke groet, Jan Nederlof

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)