2009 vs 2019 trend


Mooie quote: “Truth is, I don’t know where I’m going with my life. I’m just taking it day by day.” Ja zoiets dan inderdaad hè haha. De 10 year challenge is op dit moment helemaal hot en een trend op social media enne… Oké oké laat ik niet achterblijven en bij deze jullie mijn 2009vs2019 delen. Uhh… #amIdoingthisright?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)