Kattenbedje


Voor dit nieuwe “paper project” heb ik nodig… Een kat. Die gewoon even niets doet. Simpel zou je zeggen, aangezien ze de hele dag niets anders doen dan slapen haha. Maar op het moment dat je dit wilt vastleggen doen ze natuurlijk van alles. 😉

Maar vandaag is het gelukt. Heerlijk, zo’n kattenbedje! Lekker warm, zachtjes spinnend, fijn tegenaan mogen liggen.

Bekijk hieronder de video in het Instagram bericht venster. (Even naar rechts klikken voor de video) waar je de kitties hun enthousiasme kan zien:

https://www.instagram.com/p/BtEAqRAnOq8/


Ok, good night!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Als ik op het plaatje klik gaat de video starten in een youtube venster. Ik heb de vid dus wel gezien!! Heel leuk, Mooi die uitknip Sandra’s!! En altijd leuk om je katten te zien!!

    • Wat fijn dat de video nu in ieder geval wel soort van zichtbaar is haha. Dank je voor je berichtje! Ja ik heb ze nu maar via youtube gelinkt want via eigen site zijn ze niet zichtbaar in de mail. Hihi en dank je voor de compliment 😀

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)