Hoera ik ben oud

Eigenlijk was het plan om dit weer stilletjes zwijgend voorbij te laten gaan zoals ieder jaar, maar laat ik er dan toch iets over tekenen. Hoera ik ben oud jarig. Naasten die je verjaardag beter onthouden dan jijzelf. Hmm ik heb niet zoveel met m’n eigen verjaardag. Het zou me misschien zelfs ontgaan als ik er niet op gewezen werd / aan herrinnerd zou worden en dan pas erna achterkomen dat het is geweest denk ik. Of misschien zit het wel ergens in m’n achterhoofd maar is het meer in vermijding. Last van een verjaardagsdepressie. Existentiële crisis. Vandaar misschien ook “kop in het zand” effect. Mensen die zich heel blij en vrolijk voelen op hun verjaardag en het groots willen vieren komen voor mijn gevoel van een ander planeet lol. Zo’n dag is vreselijk en ouder worden is vreselijk. Dit is echt zo’n dag (en periode) dat je weer even op je leven reflecteert. Jippie!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

  1. Ik wil je toch een mooie dag wensen en ik gun het je om speciaal te voelen. Misschien een speciale chocolaatje of een mooie bloem voor jezelf kopen? Iets die zegt “ja, jij mag er zijn, en het mag gevierd worden, ook als het heel klein is”. Je bent speciaal! Happy birthday.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)