Zelfportret

‘k Ben alles tegelijk aan het doen en maak niks af. (Dat is niks voor mij) Dus huphup nu even dit verder uit gaan werken. Het idee was om dit uit te printen en op te hangen in huis aangezien er nog helemaal niets ligt/hangt/staat van mijn creaties. 😀 Aan de muur in het trappengat heb ik ooit eens vier goedkope spooky (halloween lol) schilderijtjes opgehangen omdat het zo kaal was. Daar wil ik nu mijn prints overheen gaan plakken. Mijn zelfportret is af, dus ga binnenkort beginnen aan de volgende.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

  1. Super idee vind ik! Hoog tijd ook dat je naar eigen werk kunt kijken, zo gewoon in het voorbijgaan. En het zelfportret is hartstikke goed! Het is een lief zelfportret ook! Succes met het andere werk, ik ben reuze benieuwd als altijd!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)