Meh

Met stabilo pastel markers. ^

Drowning, brain fog. ^

origineel ^


Wil wel maar ’t lukt niet. Genoeg strip-ideeën maar het kan niet. Laatste tijd een verlamd/verdoofde arm & hand. Google zegt een voorteken van een beroerte. Ik denk een saboteur in werking.

origineel ^

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. Ha lieve talentvolle zelfsaboteur, je hebt maar wat gedoodled schrijf je, maar oh wat vind ik ze mooi! Die tweede, blauwe, over verdrinken in hersenmist! Wow wat een tekening. Was ik rijk dan zou ik hem/haar direct van je willen kopen. Maar helaas, ik kan dat nooit betalen. Het geeft wel aan dat ik, als altijd, onder de indruk ben van je werk, zelfs al denk je er anders over, of denk je dat het niet gaat. Je drukt uit wat er zich in je afspeelt, volgens mij doet iedere kunstenaar dat. Maak je dus vooral geen zorgen over de kwaliteit van je werk.
  Je telkens wisselende lichamelijke klachten lijken soms een beetje op stress gerelateerde symptomen (ja hehe hoor ik je al zeggen 🙂 Ik heb zelf ook af en toe last gehad van zulke dingen ik weet nog dat ik toen ik 30 werd, er van overtuigd was dat ik een hersentumor had (hoofdpijn, duizelig vreemd gespannen gevoel etc) Mijn huisarts stelde mij enigszins gerust, maar toch! Met mijn toenmalige vriendin afgesproken om op vakantie te gaan naar Engeland, voor veertien dagen, kamperen enzo.. Vanaf het moment dat ik voet op Engelse bodem zette waren de klachten weg! De noodzakelijke aandacht voor het kamperen loste alles op. Dat heeft wel diepe indruk op mij gemaakt, ik bedoel mijn klachten waren echt en behoorlijk erg, maar ik begreep dat het allemaal somatische klachten waren. Overigens wil ik ziet zeggen dat dit bij jou ook zou helpen hoor, je moet juist altijd voorzichtig zijn met het advies van anderen. En natuurlijk ken ik maar een kant van je een beetje.
  In iedere geval hoop ik dat je weer de kracht kunt vinden om verder te gaan met je prachtige tekeningen en dat je ook een beetje gaat genieten als we volgende week weer verder gaan met de lente!! Veel sterkte en succes!
  Groeten van mij.
  Sorry, mijn reactie is erg lang geworden

  • Hoi Jann, Sorry voor mijn late reactie. Wilde even laten weten dat ik je berichtjes altijd lees en erg dankbaar ben voor je fijne herkenbare woorden. Ja wat stress al niet met je doet! Soms speelt angst zo’n (te) grote rol in je leven dat je alleen nog maar van het ergste kan uitgaan. Geruststelling is dan fijn. Dan kan ik het vaak ook weer makkelijker loslaten. Maar ben ook goed in vergeten haha, en dan later weer iets hebben, niet meer wetende dat ‘k het ooit eerder al had en dan is het paniek all over again haha.

   • Ha Sandra, je hoeft er nooit over in te zitten als je niet direct reageert. Ik heb er alle begrip voor. Ik verwacht nooit iets, als je reageert is dat natuurlijk leuk maar wanneer je dat doet is niet belangrijk. Ik wil zeker geen claim op je leggen , ik vind het geweldig dat je je heerlijke tekeningen met ‘ons’ wilt delen, daar geniet ik erg van. Wat je nu schrijft over angst en over paniek all over again ken ik ook maar al te goed.
    Take care en geniet van de fijne lente!
    Jann

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)