Conversaties

Soms hele gesprekken met jezelf hebben; je het gevoel hebt dat je veel zegt maar je soms niet door hebt dat je (te)veel in je hoofd zit en je tot de ontdekking komt dat je helemaal niets uit(spreekt) naar de ander toe wat er in je omgaat haha lol oeps. Nou ja dat dus. Volg je me nog?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. Superleuke en mooie nieuwe stijl! Het lijken wel aquarellen. Heel leuk om je ontwikkeling te kunnen zien en volgen. Ik moest wel lachen om de twee laatste tekeningen. Beide onderwerpen zijn ook compleet op mij van toepassing!
  Zowel het altijd nerveus zijn voor allerlei dingen als het voeren van interne discussies. Misschien komt dat ook wel door het werk. Ik maak schilderijen en dan ben je ook vaak op jezelf aangewezen. En als je wat afgezonderd leeft dan is de kans ook groot dat je tegen allerlei dingen gaat opzien. Nou ja, ik herkende veel in ieder geval. Je nieuwe stijl vind ik heel mooi, ben je er zelf ook enthousiast over?
  Vriendelijke groet,

  Jann

  • Hé Jann dank je wel! Kan zeggen dat ik zelf ook wel te spreken ben over deze nieuwe stijl. Deze illustraties zijn wat meer ontspannender om te mogen tekenen dan de stripjes. Ik zocht naar iets meer rust en ontspanning omdat tekenen anders meer een “moetje” van mezelf ging worden en daar dan weer over ging stressen haha. Wat cool dat jij schilderijen maakt! Ben jij ook wel eens zo streng voor jezelf als het gaat om jezelf werk op te leggen en te ‘moeten’ schilderen en er zo alleen maar meer stress en druk op ligt?

   Groetjes

 2. Ha Sandra, precies! Moeten schilderen en dan voortdurend uitwegen zoeken (en vinden) maar ook wel periodes dat het allemaal vanzelf gaat en ik het idee heb dat ikzelf wel even iets anders kan gaan doen terwijl mijn schilderende zelf aan het werk is!! 🙂
  Je weet al dat ik je illustraties ook heel mooi vind, maar je stripjes vond ik ook altijd heel goed. Ook omdat ze zo duidelijk het verschil aangeven tussen jouw werk en het mijne. Ik noem mijzelf niet zonder reden ‘schilder’. Want ik vind dat ik geen kunstenaar ben. Ik kan toevallig iets redelijk goed. Jij bent veel meer kunstenaar dan ik, vind ik. Maar heerlijk dat je zo meer ontspannen kunt bezig zijn. Super! Ga zo door! (dat hoef ik natuurlijk helemaal niet te zeggen 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)