Zelfportret van…

Portret Joost Deed er een half jaar over maar dan issie ook eindelijk… Mja redelijk af.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Heel leuk! Een basgitarist dus!! Mooi hoor. Doe hem de groeten namens mij, ik ben een soort collega, ik ben van huis uit gitarist, maar tegenwoordig meer met elektronica in de weer. Net een Roli seaboard gekocht waarop je ook heel fijn gitaar kunt spelen. Bedankt voor weer een mooie tekening.

    • Haha cool! Moest even googlen wat een Roli seaboard was maar dat ziet er echt super gaaf uit! Grappig, mijn smaak was vroeger voornamelijk metal maar de laatste jaren ook steeds meer naar elektronische muziek. Dank je wel voor je berichtje!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)