Tuinbroekjurkje

tuinbroekjurkje - strip OHhhh❤ tuinbroekjurkjes zijn zo leuk. Bij anderen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Achgossie, dat is niet leuk, maar we kennen dat gevoel vlgs mij allemaal een beetje. Als je wat ouder bent wordt het alleen nog erger (sorry) Ik zie vaak hele leuke dingen die ik echt niet meer kan dragen, helaas helaas, omdat ik geen dertig meer ben!!! 🙁

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)