That would be great

that would be great meme Als je een beetje bekend bent in het ‘meme-wereldje’ dan komt je dit wellicht bekend voor. (Uit de film Office Space) En mja, it’s how I feel right now.

Lege meme tekst: “So yeah, ….(jouw tekst hier), that would be great”.
Zou jij hier een meme van kunnen maken wat voor jou van toepassing is? Wat zou jij ervan maken?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)