Koken

microwave is my kitchen - strip The microwave is my kitchen. Wat koken betreft zijn we twee uitersten. Hij houdt van koken en ik heb er een gruwelijke pesthekel aan. En jij? Ben jij team Joost of team San?😅

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ha, ik ben soms team Joost en soms team San. Ik hou van koken (hi Joost) maar heb er ook soms een bloedhekel aan (Hi San) Het heeft wel met tijd en geld te maken. Soms geen tijd en soms geen geld, zo dus!

  2. Leuk wel dat je ons volgers op het verkeerde been zet met die hand en het knopje. Ik denk dat ik niet de enige ben die dacht dat het de vinger van Joost was die drukte op jouw huisbel om het door hem met liefde gemaakte maaltje aan jou aan te bieden! Grapje van jou!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)