New year, new me?

new year, new me - illustratie New year, new me? Which me? Oh well, still old me then. But maybe it’s time for a change in cartoon-me? My hair color haven’t changed in a while now. (yeeee us!) It’s been purple blue-ish over the past couple of… years(??) now I think? Ok, ok, maybe it was different a few times, but that’s the beauty of these non permanent hair dyes. You can change it whenever you want to. So… “New” comic me? Uhh… Oh… I guess I’m not sure yet. Maybe a teeny tiny bit of change or maybe I’m just keeping it this way. I love drawing OC’s that represent me, but change causes me stress (and inner-arguments) too haha. I really do like this new version of comic ‘me’. Hmmm… I will think about it. What do you think I should do? Team pink or team purple? 😀 haha

Sorry voor het Engelse taalgebruik. Soms voelt het veiliger om (slecht) Engels te typen dan in het Nederlands…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)