Cootje

Cootje illustratie Lieve Cootje het ging allemaal zo plots. Zo onverwacht, niet te bevatten. Rust zacht lieverd.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

4 reacties

  1. Lieve Sandra, ook langs deze weg willen wij jou nog eens hartelijk bedanken voor deze hele mooie tekening ter herinnering aan ons Cootje.

    Mam en Pap.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)