De hitte komt er weer aan

Hitte komt eraan - comic Iedereen: “Het mag onderhand wel weer lente/zomer worden”. Ahhh yess eindelijk de zon!
Ik: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. We hebben nog geeneens een echte winter gehad!


Everyone: “Can we have spring/summer already!? Omgosh FINALLY the sun is shining!”
Me: NOOOOOOOOOOOO. We haven’t even had a real winter!
Yes I know, it’s an unpopular opinion… Mostly I don’t like the heat. You can’t escape from it. You can’t do anything with high temperatures. I’m more like team cold, because you can always dress warm for it. So huuuuge blankies, oversized scarves and hoodies ohhhh yessss. Are you team hot or team cold? No in-between! You have to choose one.❤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

  1. Owh, I’m sorry San, I’m definitely a team hot member! I feel better with the stronger light and the higher temps. I’m born in june so a real summerchild!

      • Ha ha, ik heb een geheim wapen!! Ik woon in een heel oud huis (plus/minus 1634) De begane grond van dat huid heeft dikke muren en kleine vensters, dus is het daar in hartje zomer nog heel redelijk koel!!! En nee hoor dat over zomerkind zijn enzo was maar een grapje:-)
        Als het echt warm is doe ik veel op de benedenverdieping!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)