Sometimes I wonder…

sometimes I wonder - illustration Een vriendin zei laatst dat de tekenaar (bij haar) even op vakantie is. Ik heb het gevoel dat de mijne met pensioen is ofzo. Have a lot on my mind. Nieuwe, spannende ontwikkelingen en veranderingen. (Ben er niet zo goed in) Denk dat er daarom even geen ruimte meer is voor het teken deel. Hoop zo dat het weer komt. Maar patience and it’s about being gentle with yourself. Give yourself time and space to process all of this in whatever way feels right for you. Gaat ze weer meer der Engels, lol.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Oh lieve bijzondere Sandra, sometimes you wonder…!
    Natuurlijk doe je dat, volgens mij doen we dat allemaal. Ik doe het in ieder geval ook!
    Ik kan mij niet voorstellen dat die geweldige, sterke tekenaar van je met pensioen is. Zij ligt misschien even ergens bij te komen en ze voelt natuurlijk dat je druk bezig bent met al die nieuwe dingen opwindende dingen. Ze weet ook dat je er niet goed in bent en ze wil het niet nog drukker voor je maken nu. Maar straks!! Ik ben er van overtuigd dat je dan samen met haar weer op pad zult gaan. Je talent laat zich niet verstoppen. Alle nieuwe ervaringen zullen straks weer resulteren in prachtige nieuwe tekeningen. Die zijn dan gebaseerd op wat je nu allemaal meemaakt. Gebeurtenissen, levenservaringen, het komt allemaal terug in je werk. Ik zal er op wachten. maar voel je niet onder druk gezet. Leef, doe wat je wilt en moet doen.
    Alles wat je kunt laten zien later is goed!
    Veel liefs van mij!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)