Need a haircut

need a haircut - comic
Comic part one.
(It’s been years since I went to a hairdresser🤭🙃)
[Read comic part two here]

PS: You CAN always come back to an (earlier) decision. You don’t have to go through with it if you suddenly don’t want to. For me it was kinda different because when I woke up I thought I already had cut my hair (myself). I was too afraid that if I didn’t go through with it, I would come home with an even bigger inner conflict…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)