Little breakdown

kerstkaart merry little breakdown

It’s the most quarantine time of the year. ♩ ♪ ♫ ♬
Ik heb weer wat kerstkaartjes gemaakt…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ha ha geweldig weer. Ik ken het kat-in-de-boom verschijnsel ook heel goed van jaren terug. Tegenwoordig doe ik niets meer aan dit rare ”feest”.
    Ik hoop dat jij je er ook goed doorheen kunt worstelen. Straks is er weer een gloednieuw jaar dat je kunt vullen met mooie gevoelige tekeningen! Take care!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)