New year 2021

new beginnings - illustratie
I was a bit lazy and had little time to draw. You have those examples that you can use to draw. (*Draw the squad) So you may recognize this pose. I’ve never drawn an alien, I thought, lets go crazy. I failed haha, but ok, it was just a joke. I wish you all a safe, healthy and lovingly 2021!!

*Draw the Squad is a fanart trend that involves drawing images with multiple characters in flamboyant, outrageous poses or precarious situations. The trend is usually started with a photograph of people posed uniquely, with the suggestion to artists to replicate with their own choice of characters, either from their OCs or their preferred fandoms.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)