Pijnstillers…

pijnstillers
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap and hold the image to change the image)

Heeft iemand ervaring met pijnstilling voor reuma/zenuwpijn etc? Ik gebruik de laatste tijd Tramadol maar heb teveel bijwerkingen zoals: misselijk, duizelig, extreem moe, rare hoofdpijn, prikkelbaar, jeuk, echt overal jeuk (galbulten), moeilijk kunnen plassen, zweten als een otter, droge mond en ga zo maar doooooor. Tips, ideeën zijn welkom 🙂

Gebruik jij medicijnen tegen pijn?
Hoe ga je om met pijn? (Vooral als het gaat om pijn ’s nachts en niet van kunnen slapen, want alleen liggen doet al pijn)

Oh PS: voor zenuwpijn gebruik ik al een medicijn, namelijk Pregabaline. Werkt erg goed. (Vooral jeuk en tintelingen) maar ik denk dat dit een ander soort pijn is ofzo?🤔🙃

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)