Crusade – Game over world!

Crusade - voorkant - game over world

Rond januari 2020 een nieuwe cd cover mogen ontwerpen voor de band Crusade!
En toen kwam Covid-19, waardoor eigenlijk alles stil kwam te liggen. (zo ook dit ontwerp)
De jongens van @crusade040 werden het naar eigen zeggen zat om met een nog niet uitgebracht album te blijven zitten (opgenomen eind ’19), en zodoende is hun nieuwe cd vrijdag online gegaan en kun je ‘m o.a. luisteren via Spotify en Bandcamp!

Lichtelijk een beetje verbaasd, gezien we nog in gesprek waren over het ontwerp.😅🙈 Maar dan zal het bij deze wel goedgekeurd zijn! 😬🥳🎉🎈

Achterkant:
Crusade - achterkant - game over world

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)