When you have…

https://www.instagram.com/p/COkeeGDpoq0/
In verband met een filmpje leek het me handiger om via instagram te laten zien. Je kunt naar rechts klikken met de pijltjes om meerdere varianten te zien, of maak je eigen variant!

“And then sitting all day (in some sort of innerbattle) and letting the day go by, feeling even more useless.😔😎

This is usually us. But the neck pain doesn’t make it much better either. (Also not for inspiration and creation)

Can you relate? Or do you have another example? If you swipe to the end, you can fill in your own😃 Please tag me in it so I can see yours, I’m curious and looking forward to see what others come with🤭💖 or please do share /tag,🥺🙏🥰 sharing is caring.”

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)