Making plans for later me

Making plans for later me - comic When you make plans while half asleep (or in a good mood) but then the day comes and you’re like: NOPE. BIG NOPE. Later me will do it. Who can relate?


 • Afbeelding omschrijving:
  Persoon links bovenaan ligt nog in bed.
  Tekst: Wanneer je nog half aan het slapen bent en je denkt:
  Persoon denkt: “Zodra ik opsta zal ik eindelijk dat dingetje/taak doen. Ik voel dat er energie en ruimte voor is! Jep! Ik ga dit doen.”

  De pijlen volgend gaan we naar rechts onder; persoon in badjas, net ontwaakt met een kopje thee/koffie.
  Tekst: Maar dan komt de dag en is het:
  Persoon denkt: “Ik ben moe, ik hoop dat ik later op de dag wat meer energie heb. ‘Later-mij’ zal het doen.”

  Persoon zittend op de grond. (links onder)
  Tekst: Later mij:
  Persoon zegt: “Ik ben zooooo moe, ik ga het morgen doen. ‘Morgen-mij’ zal het doen / fiksen.”

  repeat.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)