Je bent niet alleen

Je bent niet alleen comic
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap (long) and hold the image to change the image)

Jarenlang bleef ik thuis, ik was doodsbang voor vuurwerk en bang dat m’n appartementencomplex in brand ging. (Al paar keer gebeurd en ieder jaar is het raak in de straat of dichtbij met huisbranden, zelfs bij een vuurwerkverbod.)

Ik wil even zeggen dat hoe je het ook viert, of niet viert, het oké is. Voor de één is het snakken naar de lente, ver weg van oud & nieuw, de ander viert het mogelijk wel. Hoe dan ook, hou vol, wees lief (voor jezelf en anderen), ik denk aan jullie!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)