Ik ben terug, hopelijk…

I'm back, hopefully
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap (long) and hold the image to change the image)

Ik ben terug, hopelijk…
Ik ben in opname geweest, daarom is het heel lang stil gebleven.

Heb gisteren een gesprek met de crisisdienst gehad, ze zeggen dat het voor hun direct stopt gezien ik “FACT” zou hebben geweigerd. Omgekeerde wereld, gezien zij bij de aanmelding van FACT al berichten kregen dat FACT niet bij me zou passen, dit is ook nogeens 3x herhaald in het eerste gesprek met FACT en het telefoongesprek of ik er werd toegelaten, (niet). Dus waarom crisisdienst het dan weer zo verdraaid van: “wij hebben dit voor jou gedaan, jij hebt geweigerd, dus we trekken onze handen van je af en doen niks meer”. Terwijl ik nog steeds dezelfde hulpvraag had; (dezelfde) iemand die elke week een praatje met me komt maken. (Dit kon in het eerste gesprek met FACT wel, maar het telefoongesprek erna zeiden ze ineens dat ze dit niet kunnen en niet doen…*huh*) Maar goed dat kon de crisisdienst ook regelen, had ze eerder verteld, nu kan dat plots niet meer. Naja, aan de andere kant wilde ik uit boosheid zelf al stoppen met de crisisdienst, (zie comic), dus denk ik: laat maar lekker zitten dan. Ik heb weer niks van/aan hulp nu :). “Tot de volgende crisis!”, wilde ik zeggen toen ze weg ging haha, maar zei maar niks.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Wat een gedoe zeg om goede hulp te krijgen. Zit je ook niet mee. Ik hoop dat er toch iets op je pad gaat komen wat wel helpend voor je is.

    Helaas herken ik het wel, want ook met mij gaat het sinds begin mei absoluut niet goed en ben volop bezig om iets geschikts te vinden wat mij kan helpen.

    Ik wens je heel veel sterkte en succes en als je wil mag je altijd een pb sturen. Dikke knuffel

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)