vakantie stress

Angst blijft toch. Stress ook. Het is hoe je ermee omgaat.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Jup daarom ga ik dus al jaren niet op vakantie en blijf in lekker in m’n vertrouwde omgeving. Bovendien heb ik dan lekker de beestjes om me heen en die kan ik echt niet missen

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)