The Sims

Echte Sims kenners zullen hem misschien wel waarderen. Maar de niet Sims spelers zullen het ook wel snappen. 😉 Ik speel graag met cheats in de Sims om het leventje wat makkelijker te maken. Vooral de code “Iedereen gelukkig maken”. Jammer dat het in het echte leven niet zo werkt 😛

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)