Weggemaakt

Dingen willen nog wel eens “weggemaakt” worden bij heftige of spannende situaties of flashbacks.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

5 reacties

  • Hey Yvonne, dank je wel voor je bericht en de herkenning! Dat doet me altijd goed om te lezen.
   Trouwens, wat maken jij en je man super prachtige foto’s! Ik had jullie portfolio site bekeken. Echt wouw! Mijn mond viel open!

   Groetjes

   • Hoi Sandra, heel veel van jouw strips zijn zoooo herkenbaar voor mij. Ik blijf je dan ook graag volgen.

    Ik begrijp dat je strips ook gedeeld mogen worden en dat ga ik dan ook met alle liefde en plezier doen via Facebook. Misschien dat hierdoor meer mensen uit hun schulp kruipen en dat er minder taboe op gaat komen en meer begrip vanuit de buitenwereld.
    Als je wil zoek je me maar op op Facebook.

    Dank je wel voor het compliment (bloos) over onze foto’s. Helaas lukt het op het moment voor mij niet meer zo goed om te fotograferen. Te weinig energie, maar soms ook een Yvonne die absoluut niet meer weet hoe haar camera werkt. Heel erg vervelend dus, maar denk voor jou in andere situaties misschien ook wel herkenbaar.

    Liefs, Yvonne

    • He Yvonne,

     Wouw ik voel me vereerd en ik vind het heel leuk als je mijn strips wilt delen! Inderdaad wat je zegt meer begrip, maar ook dat men misschien iets meer gaat begrijpen van de problematiek. Mijn hoofddoel is vooral herkenning zoeken, dat vind ik erg prettig en als ik daarbij anderen uit hun schulp kan trekken doe ik dat graag.

     Wat je schrijft over de Yvonne die niet meer weet hoe de camera werkt herken ik zo erg. Ik heb soms ook periodes dat het tekenen niet lukt, niet meer weten hoe ik moet tekenen. Dan teken ik als een eenjarige haha. Dan is het even wat stiller op de site maar dat komt wel weer. En energie, pfoeh ja daar heb ik ook altijd een gebrek aan.

     Bedankt voor je herkenbare berichtje,
     Liefs Sandra

     • Hoi Sandra,

      Je hebt het helemaal aan jezelf te danken hoor dat ik je strips ga delen.
      Je doet dit zo goed en herkenbaar.
      De herkenning is inderdaad heel erg belangrijk. Ik vind het zelf ook fijn om te merken dat ik niet de enige ben die tegen dit soort dingen aanloopt. Nu nog kijken hoe hier mee om te gaan en er een beetje controle over te krijgen.
      Gaan we wel uitkomen hoor!!!

      Fijn dat je teruggeeft dat er herkenning zit in het niet meer weten hoe dingen moeten.
      Ik heb hier vaak erg veel last van. Ook met mijn knutselwerkjes wordt het regelmatig overgenomen en daar baal ik ontzettend van. Ik kan soms best mooie dingen maken, maar soms is het net of een kind het heeft gedaan en vind ik het absoluut niet mooi meer.

      Liefs Yvonne

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)